Winkelwagen

€ 0,00
0

Over Telpoint

Inbouw op locatie door heel Nederland

“Telpoint Benelux is een ervaren en flexibel bedrijf met een enthousiast team van mensen. De jarenlange ervaring in de auto- en telecombranche staat garant voor een hoog kwaliteitsniveau en een hoog servicegehalte.”

Als totaalleverancier bieden wij een breed scala aan producten en diensten aan. Zo kunt u bij ons terecht voor o.a. gsm toestellen, telecom (mobiel en vastnet), handsfree carkits, navigatiesystemen, alarmsystemen en ritregistratiesystemen.

Telpoint biedt een unieke landelijke inbouwservice aan; Onze gecertificeerde inbouwspecialisten komen op locatie (bij u voor de deur) om de diverse hardware vakkundig in te bouwen in voer- en vaartuigen, waarbij kwaliteit, service en scherpe prijsstelling onze standaard kenmerken zijn.

Mede door onze veel bezochte internetsite Carkit.NL is Telpoint een grote speler op het gebied van handsfree carkits en inmiddels bekend als de handsfree specialist van Nederland. U kunt bij ons terecht voor het inbouwen van 1 auto tot het projectmatig inbouwen van honderden voertuigen voor bedrijven en overheidsinstellingen.

Telpoint is de inbouwspecialist van Nederland en het aanspreekpunt voor uw wagenpark!

Mobiele en vaste telefonie

“Om u maximaal gemak te bieden voorzien wij u graag in het leveren en aansluiten van alle mogelijke mobiele telefoonabonnementen en mobiele telefoons. Het grote voordeel is dat wij onafhankelijk zijn en de markt overzien, waardoor wij u dus op maat kunnen adviseren.”

Bij Telpoint kunt u terecht voor uw mobiele (data) abonnementen van Galaxy, KPN, Telfort, Vodafone en Yes Telecom. De hectiek van de telecommarkt zorgt vaak voor ergernis en frustratie. Wij houden het transparant en zorgen ervoor dat u op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden. Wij zorgen ervoor dat u probleemloos kunt communiceren en mobiel kunt werken en dat noemen wij ontzorgen.

Ook op het gebied van vaste telefonie is de markt in beweging. Met onze dienstverlening willen wij u graag de zorg uit handen nemen. U hoeft zich geen zorgen te maken over de onderliggende technologie, protocollen of verbindingen. Uiteindelijk wilt u met uw bedrijf telefonisch bereikbaar zijn voor uw zakelijke relaties en moeten uw medewerkers kunnen bellen, met behoud of verbetering van de kwaliteit die zij altijd gewend zijn. En daar zijn wij graag uw betrouwbare partner in!

Telpoint Benelux is communicatie thuis, op kantoor en onderweg!

Telpoint aangenaam

“Telpoint maakt het verschil en dat willen wij u graag laten ervaren. Dankzij ons one-stop-shopping concept kiest u voor gemak en ontzorging. Wij bieden u een betrouwbare en duurzame relatie.”

Onze medewerkers staan tijdens kantooruren voor u klaar om al uw vragen efficiënt te behandelen. Als aanbieders van moderne communicatietechniek moeten wij zelf het goede voorbeeld geven!

In de hectiek van alledag bieden de producten en diensten van Telpoint u het nodige comfort en gemak en dat is wel zo ontspannend… Door de integratie van verschillende disciplines is Telpoint een meer dan uitstekende partner op het gebied van (tele)communicatietechnieken.